Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Ton

    Droom maar lekker verder! Weltrusten.

  2. 2

    heeljereetvol

    Dan nog creeeren we geen kansen en staan er allemaal recht toe aan voetballers op het veld kijk wat Emmen heeft gehaald daar win je de oorlog mee, hard werken is leuk maar als je niet kan ballen aan de bal houd het snel op klaar.

  3. 3

    Marcoke

    Zolang de focus alleen maar op “hard werken en strijden” is (ik hoor niets anders) dan is het over en uit. Dat moet de basis zijn en niet iets extra’s zoals ze het nu brengen. Kijk deze week naar de CL hoe die ploegen inzet tonen, doodnormaal.

    Focus moet echt naar het voetbal AAN de bal en de tactiek, niets anders.

  4. 4

    Peter

    Zit totaal geen voetbal in dit team dit seizoen. Degradatiewaardig elftal helaas.
    Volgend jaar maar verder proberen in de KKD.

  5. 5

    peter vakkie g

    ik ben het geheel eens met bovenstaande supporters. hard werken is normaal en de basis, maar dit elftal mist simpelweg kwaliteit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 6

    Schollekop

    Als je voetballende kwaliteiten mist blijft er niets anders over dan oogkleppen op doen en harken maar. Gaan we het zeker niet mee redden.

  7. 7

    Olitano

    Links en rechts worden elf spelers als “team” aangeduid. Iedereen kan zien dat ongeacht wie er op het veld staan er geen “team” staat.

    Het is los zand waar door een deel van de spelers Nederlands, Belgisch en Engels wordt gesproken.

    1. 7.1

      Trotsopgroengeel

      Kort geleden waren feyenoord en psv ook los zand en spelen nu veel beter.

      Alleen moet de ommekeer op het veld bij FCDH nu snel gebeuren.

      Dit werkt alleen met voldoende kwaliteit op het veld en vertrouwen in elkaar en de trainer.

      Fons Groeneveld heeft vorig jaar geroeid met de riemen die hij had, dus zonder scorende spits of uitgebalanceerd team. Dit werkte niet want selectie was gewoon niet goed genoeg.

      De vraag is nu of er een echte kwaliteitsimpuls is geweest met de komst van de nieuwe spelers.

      De sfeer rond de club in de media is onrustig (terecht of niet), en dit wordt alleen de kop ingedrukt met punten pakken. Niet met ontkenningen in de pers.

  8. 8

    Rob

    Hard gewerkt en gevochten als leeuwen? Ben ik gek geworden of zo? Zie alleen maar spelers die als een stel imbecielen de bal naar voren rossen. Hoerenveen kon daardoor maar blijven aanvallen. Had je echt hard gewerkt en gevochten als leeuwen was de 2-2 nooit gevallen. De 1-2 kwam tot stand omdat Spence slom is en niet kan verdedigen. De 2-2 komt omdat Goossens en Meijers te lui en dom zijn om even een stapje vooruit te doen. Dat heet druk zetten zodat de speler niet kan schieten.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl