Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Ton

  Amen, dit weten we allemaal al!!

 2. 2

  Tiemen

  alle aanvallers van Ado hebben maar 1 of geen doelpunten gemaakt in 17 wedstrijden. Immers heeft er nog 2 gemaakt, de rest 13 keer kwam van El Khayati. Als die vertrekt lonkt de keuken divisie, met nog een half seizoen te gaan. Volgens mij heeft van as en groenendijk oogkleppen op als ze zeggen we hebben een goede brede selectie. Tegen vvv weer Falkenburg in de spits, kans van 1 op 17 dat hij, of die andere aanvallers, die bal in het net krijgen, gaat op lotto lijken met die kneuzen. Hopen maar dat El Khayati er nog bij is anders wordt het een ramp seizoen.

 3. 3

  Theo

  Wat een kletsvragen. Typisch West. Zelfde niveau trouwens als de antwoorden. De supporter die niet helemaal achterloopt weet dat er eerst nog een begrotingstekort moet worden ingelopen. Ook moet de begroting voor komend seizoen naar beneden worden bijgesteld. Er KAN niet worden geïnvesteerd. Eerst de huishouding gezond. Dankzij het geschenk uit de hemel via de verkoop van Johnson is er gelukkig voldoende liquiditeit en hoeft Manders niet steeds in China te bedelen om de lopende zaken netjes te regelen.
  Het verheerlijken van het technisch beleid mist elke grond. Het is op toeval gebaseerd. Zit het een maandje niet mee dan zitten we gelijk in de ellende.
  Fons ziet heus wel dat het roer om moet. Niet meer op hoop van zegen (Beugelsdijk!) , maar verzorgd voetbal. Daar gaat tijd in zitten, zeker omdat de jeugdopleiding Beugelsdijk en Van der Heijden als rolmodellen stelt…… Nou dan weet je wel dat er daar geen behoorlijke speler meer wordt opgeleid.
  Dat Fons geen ijzer met handen kan breken is duidelijk. Maar van Frans(je) Daenen mag meer worden verwacht.
  Het is oorverdovend stil aan de overkant in het Zuiderpark. En dat is nog ernstiger dan onze matige selectie. Wie staat op om de boel eens goed wakker te schudden?

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  wat een gezwam, ze denken echt dat we achterlijk zijn. aankomend seizoen komt er ook niks bij.

 5. 5

  Heel je reet vol

  Ramselaar en Mokthat kunnen wij goed gebruiken, die plofkip van As begrijpt dat toch niet.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl