Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  heeljereetvol

  Eindelijk keihard aanpakken is het enige wat witte boorden criminelen en oplichters begrijpen het is tijd voor het gestrekte been!

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Dit is een goed statement waar ik gisteren om riep omdat ze nu weer met Rothengatter flirten. Helaas is het wel zo dat het te laat is. Mochten ze aan deze oproep gehoor geven, de schade is inmiddels aangericht en niet meer te herstellen. Ze moeten dus niet alleen opstappen ook moet worden onderzocht of ze niet hoofdelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de schade welke is aangericht en de gevolgschade welke ontstaat medio okt als we de licentie kwijt zijn. Ik wil hierbij heel graag helpen.

  1. 2.1

   Hein

   Eens.
   Het is bijltjesdag !!!

 3. 3

  Realist

  Ook eens

 4. 5

  Marcoke

  Eindelijk harde actie, doe graag mee. En inderdaad Henk, in hoeverre kan je de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn (begon al met aanstellen van Hamdi en daarna Jol die alles naar de KLOTE hebben geholpen) en eventueel kan aanklagen voor bestuurlijk falen.
  Het sabotteren en moedwillig informatie manipuleren uit eigenbelang. Wellicht een vorm van kartelvorming om andere partijen buiten te sluiten die we goede intenties hadden (Amerikanen en Heere?) om maar een paar zaken te noemen.

  Er klopt zoveel niet, TIJD VOOR ACTIE!

 5. 6

  Jan

  Eindelijk, aanpakken die parasieten ๐Ÿ‘

 6. 7

  Peter

  Hรจhรจ, eindelijk aanpakken dat tuig!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl